Stalen deuren gigant – Klantenservice

Contact over stalen deuren

Hoe kunnen wij u helpen?

Hier kunt u de antwoorden op al uw vragen vinden!

MIJN DEUR

Welke maat moet uw opening hebben voor welke afmeting van de stalen binnendeuren?

BESTELLEN

Wanneer wordt uw deur geleverd en moet u nog ergens rekening mee houden voor levering?

Veelgestelde vragen over stalen deuren

VANDAAG besteld, MORGEN op te halen

Wanneer u voor 15:00 uw enkele standaard maat deur besteld dan hebben wij deze de volgende dag na 10:00 voor u klaar staan om op te halen. Wel vragen wij om ons even op de hoogte te stellen wanneer u bij ons langs komt. LET OP, wanneer u kiest voor een deur met zijpaneel of een andere kleur glas dan kan de levertijd afwijken.

Zijn de deuren van echt staal?

Ja, onze deuren zijn gemaakt van echt staal met een laag poedercoating erop.

Waarom zijn jullie deuren zo goedkoop?

Wij kunnen betaalbare stalen binnendeuren aanbieden voor deze scherpe prijs, omdat deze direct vanuit de fabriek aan u verkocht worden. Daarnaast investeert Stalen Deuren Gigant niet in onnodige ruimte en spullen. Wij zijn een no-nonsense stalen deuren bedrijf.

Welke maten moet ik aanhouden?

De maten die bij ons op de website staan zijn de uitsparing maten, dit wil zeggen dat u de opening op die afmeting moet maken. Wij houden rekening met de marges die nodig zijn om de deur passend te krijgen.

Hoe lang is de levertijd

De productie tijd van onze standaard maten stalen deuren bedraagt 8 tot 10 weken. Wanneer u ander type glas, slotmechanisme of maatwerk besteld kan de levertijd afwijken.  Als uw bestelde deur dan bij ons in de opslag is aangekomen, plannen we een afspraak in voor het ophalen, leveren of plaatsen!

Komen jullie het ook installeren?

U kunt er inderdaad voor kiezen om de installatie door ons te laten doen. Het is ook mogelijk om de installatie zelf te doen, wij kunnen u informatie geven hoe u dit het beste kan doen. LET OP! Een stalen deur plaatst in een afgewerkte opening, dit betekend dat u eerst het stucwerk verricht alvorens u de deur plaatst. Dit geldt hetzelfde voor de vloeren en het plafond.

Zit er garantie op de stalen deuren?

Ja, u krijgt 2 jaar garantie op alle werkende delen van de deur. Het glas daarentegen valt niet onder de garantie na aflevering. Kijk hier voor onze algemene voorwaarden.

Zelf plaatsen of laten plaatsen?

Wanneer wij de deur bij u komen plaatsen nemen wij alle handelingen voor rekening. Bij het zelf plaatsen zult u zelf zorg moeten dragen voor het vastzetten en boren van de juiste gaten. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een ander slot dan een loopslot zult u zelf de gaten moeten boren voor de slotgaten.

Bij zijpanelen zitten de glaslatten en het glas los. Deze haalt u er eerst uit waarna u pas het paneel kan installeren, daarna zet u de glazen terug en zet de glaslatten vast.

Informatie over bezorgen

Standaard bezorgen wij onze deuren bij u tot achter de eerste voordeur op de begane grond. Wanneer u in een flat woont of de deur moet worden afgeleverd op een andere verdieping dan de begane grond valt dit onder bijzondere bezorging. Wij zijn niet bekend met uw woonsituatie dus u zult ons moeten informeren over de bijzondere omstandigheden. Wanneer uw flat een lift heeft waar de deur in kan dan is het geen probleem, maar wanneer dit niet het geval is zult u ons hiervan op de hoogte moeten stellen. Doet u dit niet dan kan het zijn dat wij de deur(en) niet bij u in de woning kunnen afleveren. Tevens kunnen er alsnog extra kosten worden gerekend wanneer wij aankomen en het blijkt dat de situatie niet goed is beschreven.

Contact gegevens

Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Contact, over stalen deuren, is mogelijk via de onderstaande kanalen:

Adres gegevens:

 

Wijkermeerstraat 44

2131HA Hoofddorp

Bedrijfs gegevens

Bedrijfsnaam : STALEN DEUREN GIGANT

KvK : 88748146

BTW: NL864762033B01

Bank : NL08 ABNA 0250 9021 68

Stalen Deuren Gigant is onderdeel van OC Home BV

Contact gegevens

E-mail: info@stalendeurengigant.nl

Telefoonnummer: 085 130 72 81

Betaalbaar

Standaard maten

VANDAAG BESTELD

MORGEN OP TE HALEN

4 Weken

Beste service

TERUG NAAR ONZE PRODUCTEN

Stalen scharnierdeuren

Stalen schuifdeuren

Stalen taatsdeuren

Vaste panelen

Heeft u een vraag?

U kunt contact, over stalen deuren, met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Facebook

Mail

Instagram

085 1307281

Vraag de brochure aan

Ontvang alle productinformatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze

Mail

Instagram

Facebook

085 1307281

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

DIRECT VANAF DE FABRIEK

Betaalbare stalen binnendeuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal.

Contact gegevens

Stalen Deuren Gigant is onderdeel van OC Home BV

Telefoonnummer

Ma t/m Za 10:00 tot 17:00

Openingstijden

  • Ma t/m Za - 10:00 t/m 17:00
  • Zondag (alleen op afspraak)

    Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

    Algemene voorwaarden

    Privacy Disclaimer