STALEN PANELEN

Met een vast stalen paneel kunt u stalen binnendeuren aanvullen wanneer uw opening groter is dan de standaard maten die wij aanbieden. Het grote voordeel van onze vaste panelen van staal is dat deze perfect zijn te combineren met onze stalen deuren.

Kies zelf de juiste breedtemaat voor een van de onderstaande hoogtes. Beschikbare breedtes zijn: 40cm, 60cm, 80cm en 100cm.

Al onze stalen panelen zijn

KLAAR OM TE INSTALLEREN

Prijzen zijn inclusief:

Stalen paneel
Veiligheidsglas
Afdekdopjes
RAL 9005 mat coating
2 jaar garantie

Kies uit de maten:

Breed Hoog
40 cm 201,5 cm
60 cm 211,5 cm
80 cm 231,5 cm
100 cm 250 cm
260 cm

BETAALBARE STALEN PANELEN

Bij ons vindt u betaalbare stalen panelen van echt staal met een prachtige afwerking. Dat onze panelen en deuren goedkoper zijn dan andere heeft niks te maken met de kwaliteit die wij u aanbieden. Doordat wij rechtstreeks de stalen panelen vanuit de fabriek aanbieden kunnen wij de kosten laag houden. Daarnaast investeren wij alleen in de noodzakelijke zaken waardoor wij de prijzen kunnen drukken. Doordat onze stalen panelen makkelijk zijn te installeren kunt u deze makkelijk zelf installeren. Onze panelen worden geleverd met alle werkende delen en u kunt ze direct na installatie gebruiken. Heeft u nog vragen over onze stalen panelen, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Welke maat stalen paneel heb ik nodig?

Zoals u boven aan deze pagina kan zien bieden wij meerdere standaardmaten panelen aan. Dit zijn de maten die in negen van de tien gevallen geschikt zijn voor een opening. De vraag is nu; hoe weet ik welke maat ik nodig heb? De maten die hierboven staan zijn namelijk de uitsparingsmaten; dit is de maat van de opening/gat waar het paneel in gaat.

Stel u voor: U wilt een stalen paneel plaatsen en de breedte van de opening is 93cm en de hoogte 211.5cm, dan moet u de deur 93×211.5cm kiezen. Vervolgens zorgen wij dat uw stalen paneel dan de perfecte afmetingen heeft om in uw opening te passen!

POEDERCOATING

Het stalen paneel is voorzien van een laag poedercoating. Door deze laag is het staal beschermd tegen roest en krassen, maar geeft daarnaast het stalen paneel ook een robuust en industrieel uiterlijk.

VEILIGHEIDSGLAS

Al onze stalen panelen zijn voorzien van 3-3-1 veiligheidsglas. Dit wil zeggen dat u niet door het glas kan vallen, de enige schade die kan ontstaan is een barst in het glas – maar dit gebeurt ook bijna nooit. Het glas is makkelijk zelf te vervangen.

Heeft u een vraag?

U kunt contact, over stalen deuren, met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Facebook

Mail

Instagram

085 1307281

Vraag de brochure aan

Ontvang alle productinformatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze

Mail

Instagram

Facebook

085 1307281

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

DIRECT VANAF DE FABRIEK

Betaalbare stalen binnendeuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal.

Contact gegevens

Stalen Deuren Gigant is onderdeel van OC Home BV

Telefoonnummer

Ma t/m Za 10:00 tot 17:00

Openingstijden

  • Ma t/m Za - 10:00 t/m 17:00
  • Zondag (alleen op afspraak)

    Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

    Algemene voorwaarden

    Privacy Disclaimer