STALEN SCHARNIERDEUREN

Onze stalen scharnierdeur biedt een hoog comfort en functionaliteit voor de scherpste prijs! De scharnierdeuren zijn inclusief een eigen stalen kozijn waar de deur optimaal in sluit, hierdoor dempen de deuren tocht en geluid. Ondanks dat u de ruimte goed afsluit, laten de stalen scharnierdeuren veel licht door het glas binnen, hierdoor oogt de ruimte ruimer. Stalen scharnierdeuren geven uw interieur een perfecte uitstraling en creëren meer rust door het vele licht. Maak een keuze uit ons aanbod en laat u verassen door betaalbare kwaliteit.

VANDAAG besteld

MORGEN op te halen

Prijzen zijn inclusief:

Stalen scharnierdeur (inclusief kozijn)
Veiligheidsglas
Deurbeslag
RAL 9005 mat coating
2 jaar garantie

Staat uw maat er niet tussen? Dan kunt u hier de prijs bekijken voor uw stalen schanierdeur op maat (directe prijs, geen offerteaanvraag nodig)

ALLE DEUREN OP VOORRAAD

Alle standaard uitvoering deuren uit voorraad leverbaar.

Bij panelen en andere kleuren glas kan de levertijd afwijken.

Staat uw samenstelling er niet tussen?

Gelijk de prijs berekenen van uw maatwerk project zonder offerte aanvraag.

MAATWEK BESTELLEN

Betaalbaar

Standaard maten

VANDAAG BESTELD

MORGEN OP TE HALEN

4 Weken

Beste service

ECHTE STALEN SCHARNIERDEUREN

Betaalbare stalen scharnierdeuren

Onze stalen scharnierdeuren zijn echte stalen deuren, met een prachtige afwerking, voor de scherpste prijs in de Benelux. De reden dat wij onze stalen deuren het goedkoopst van Nederland kunnen aanbieden, is vooral omdat wij onze kosten zo laag mogelijk houden – de kwaliteit is zeer hoog en de prijs heeft hier geen invloed op! Omdat wij alleen investeren in de essentiële zaken voor het leveren van een hoge kwaliteit deur, kunnen wij ze voor deze prijs aanbieden.

Daarnaast, is een voordeel van onze stalen binnendeuren dat deze erg makkelijk in meerdere situaties te installeren zijn. Zo worden de deuren inclusief een stalen kozijn geleverd, dit kozijn kan ook nog eens in uw bestaande houten kozijn geplaatst worden. Daarnaast zijn de stalen scharnierdeuren erg makkelijk te installeren, alle benodigde onderdelen voor de installatie worden meegeleverd. Wilt u toch dat een professional het doet? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze monteur uw deur te laten installeren.

KEUZE SLOTMECHANISME

LOOPSLOT

WC-SLOT

CILINDERSLOT

KEUZE DEURBESLAG

RONDE GREEP

RECHTHOEK GREEP

PLATTE GREEP

KEUZE VEILIGHEIDSGLAS

TRANSPARANT

MELK

GRIJS

SMOKEY

ZWART

KEUZE DRAAIRICHTING

LINKSDRAAIEND

RECHTSDRAAIEND

STALEN SCHARNIERDEUREN

Onze stalen scharnierdeuren worden gemaakt van hoogwaardig staal en kunt u aanschaffen in verschillende uitvoeringen. U krijgt de mogelijkheid om te kiezen voor een eigen afwerking, glas en deurbeslag. Daarnaast is het ook mogelijk om de stalen scharnier te laten plaatsen door onze vakmensen. Voordat u de scharnierdeur bij ons besteld is het wel belangrijk om even stil te staan bij een aantal aspecten om ervoor te zorgen dat u optimaal kan genieten van uw echte stalen scharnierdeur. Hieronder een overzicht van de verschillende aspecten waar u rekening mee moet houden.

Afmeting van de stalen scharnierdeur

Zorg ervoor dat de gekozen afmeting overeenkomt met de afmeting van uw opening. Al onze maten die wij aanbieden zijn de uitsparing maat.

Kleur van het glas

De uiteindelijk hardheid van het glas is afhankelijk van de lichtval in uw woning. Zorg ervoor dat u duidelijk heeft welk type glas u besteld.

Keuze van de draairichting

Zorg ervoor dat u de juiste draairichting kiest. Het is de bedoeling dat u ons verteld welke draairichting wij moeten maken, wij zijn immers niet bij u thuis geweest.

Opbouw van de opening

Een stalen scharnierdeur wordt geleverd met eigen stalen kozijn welke in de opening moet worden vastgezet. De muren moeten dusdanig sterk zijn (en afgewerkt) zodat een zware stalen deur erin kan worden gemonteerd.

Welke maat stalen scharnierdeur heb ik nodig?

Zoals u boven aan deze pagina kan zien bieden wij meerdere standaardmaten deuren aan, dit zijn de maten die in negen van de tien gevallen geschikt zijn voor een deuropening. De vraag is nu; hoe weet ik welke maat ik nodig heb? De maten die hierboven staan zijn namelijk de uitsparingsmaten; dit is de maat van de opening/gat waar de deur in gaat.

Stelt u voor: U wilt bijvoorbeeld een deur plaatsen en de breedte van de opening is 93cm en de hoogte 211.5cm, dan moet u de deur 93×211.5cm kiezen. Vervolgens zorgen wij dat deze deur dan de perfecte afmetingen heeft om in uw deuropening te passen!

Staat uw maat er net niet tussen? Dan heeft u waarschijnlijk een maatwerk scharnierdeur nodig, u kunt deze hier samenstellen.

Uitleg uitsparing maat
Scharnierdeur in kozijn

Stalen scharnierdeuren inclusief kozijn

Onze stalen scharnierdeuren worden geleverd inclusief een eigen stalen kozijn. Dit betekent dat er eigenlijk verder niks nodig is voor een volledig functionerende stalen scharnierdeur. Het profiel van het kozijn is ongeveer één centimeter dik, daardoor “blendt” deze volledig met de deur. Het stalen kozijn kan ook in een bestaand kozijn geplaatst worden, zo hebben wij meerdere projecten gedaan en dat levert een mooi eindresultaat. Let op! Een stalen scharnierdeur plaatst u in een afgewerkte openening, wij raden af om het stucwerk na het plaatsen van de deur te doen.

Stalen scharnierdeuren inclusief kozijn

Onze stalen scharnierdeuren worden geleverd inclusief een eigen stalen kozijn. Dit betekent dat er eigenlijk verder niks nodig is voor een volledig functionerende stalen scharnierdeur. Het profiel van het kozijn is ongeveer één centimeter dik, daardoor “blendt” deze volledig met de deur. Het stalen kozijn kan ook in een bestaand kozijn geplaatst worden, zo hebben wij meerdere projecten gedaan en dat levert een mooi eindresultaat. Let op! Een stalen scharnierdeur plaatst u in een afgewerkte openening, wij raden af om het stucwerk na het plaatsen van de deur te doen.

Scharnierdeur in kozijn

Wat is de draairichting?

U kunt zelf de draairichting bepalen van uw stalen scharnierdeur door te kiezen uit een links- of rechtsdraaiende deur. Hieronder vindt u een voorbeeld van een links- en rechtsdraaiende scharnierdeur. Als u voor de deur staat en u trekt deze naar u toe, dan is de richting naar welke kant de deur opent de draairichting. Dat wil zeggen, als u de deur naar u toe naar links trekt, dan is dit een linksdraaiende deur.

Linksdraaiende deur

Linksdraaiende deur

Rechtsdraaiende deur

Rechtsdraaiende deur

LET OP: In België wordt de draairichting vaak andersom aangegeven. De draairichting zoals deze hier beschrijven is, is de draairichting die gebruikt wordt.

Poedercoating

De stalen scharnierdeur is voorzien van een laag poedercoating. Als gevolg van deze poedercoating is het staal beschermd tegen roest en krassen, daarnaast geeft het de stalen scharnierdeur ook een robuust en industrieel uiterlijk.

Poedercoating

Veiligheidsglas

Al onze stalen scharnierdeuren zijn voorzien van 3-3-1 veiligheidsglas. Dit wil zeggen dat u niet door het glas kan vallen, de enige schade die kan ontstaan is een barst in het glas – maar dit gebeurt ook bijna nooit. Het glas is makkelijk zelf te vervangen.

Glas vertegenwoordiging

Heeft u een vraag?

U kunt contact, over stalen deuren, met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Facebook

Mail

Instagram

085 1307281

Vraag de brochure aan

Ontvang alle productinformatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze

Mail

Instagram

Facebook

085 1307281

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

DIRECT VANAF DE FABRIEK

Betaalbare stalen binnendeuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal.

Contact gegevens

Stalen Deuren Gigant is onderdeel van OC Home BV

Telefoonnummer

Ma t/m Za 10:00 tot 17:00

Openingstijden

  • Ma t/m Za - 10:00 t/m 17:00
  • Zondag (alleen op afspraak)

    Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

    Algemene voorwaarden

    Privacy Disclaimer