STALEN SCHUIFDEUREN

Onze stalen schuifdeur is een echte eyecatcher voor thuis, daarnaast biedt deze een hoog comfort en functionaliteit voor de scherpste prijs! De stalen schuifdeuren zijn voorzien van een eigen stalen rails waarop de deur “schuift”. Het grote voordeel is dat de stalen schuifdeur via de rails aan de muur wordt bevestigd en daarnaast laat de schuifdeur veel licht door het glas binnen, waardoor de ruimte groter oogt. Stalen schuifdeuren die wij aanbieden zijn de perfecte aanwinst voor uw interieur.

VANDAAG besteld

MORGEN op te halen

Prijzen zijn inclusief:

Stalen schuifdeur
Stalen “barndoor” rails
Veiligheidsglas
Deurbeslag
RAL 9005 mat coating
2 jaar garantie

Staat uw maat er niet tussen? Helaas verkopen wij op het moment nog geen stalen schuifdeuren op maat.

Scharnierdeuren en taatsdeuren zijn wel op maat beschikbaar.

ALLE DEUREN OP VOORRAAD

Alle standaard uitvoering deuren uit voorraad leverbaar.

Bij panelen en andere kleuren glas kan de levertijd afwijken.

Betaalbaar

Standaard maten

VANDAAG BESTELD

MORGEN OP TE HALEN

4 Weken

Beste service

Betaalbare stalen schuifdeuren

Onze stalen schuifdeuren zijn echte stalen deuren, met een prachtige afwerking, voor de scherpste prijs in de Benelux. De reden dat wij onze stalen deuren het goedkoopst van Nederland kunnen aanbieden, is dat wij onze kosten zo laag mogelijk houden – de kwaliteit is zeer hoog en de prijs heeft hier geen invloed op! Doordat wij alleen investeren in de essentiële zaken voor het leveren van een hoge kwaliteit deur, kunnen wij ze voor deze prijs aanbieden.

Het voordeel van onze stalen binnendeuren is dat deze erg makkelijk in meerdere situaties te installeren zijn. Zo kan het railsysteem van de schuifdeur eerst op de muur geïnstalleerd worden en kan de deur er daarna simpel ingeschoven worden. Wilt u toch dat een professional het doet? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze monteur uw deur te laten installeren.

Welke maat stalen schuifdeur heb ik nodig?

Zoals u boven aan deze pagina kan zien bieden wij meerdere standaardmaten deuren aan, dit zijn de maten die in negen van de tien gevallen geschikt zijn voor een deuropening. De vraag is nu; hoe weet ik welke maat ik nodig heb? Bij schuifdeuren werkt het iets anders dan bij scharnier- en taatsdeuren, hieronder wordt het uitgebreid uitgelegd:

Als u een schuifdeur bestelt, wilt u deze het liefst even groot als uw deuropening. Op deze manier kan deze zowel over de opening schuiven als ernaast. De maten, hierboven, van onze deuren zijn de standaardmaten voor uw deuropening (het gat van de deur). Wij zorgen dan dat deze deur perfect is voor deze opening. Wat erg belangrijk is bij schuifdeuren is dat het railsysteem ook geïnstalleerd dient te worden aan de muur, hier is een extra 20cm aan ruimte boven de deuropening voor nodig.
Op het plaatje hiernaast ziet u een rode lijn, deze geeft de maat van uw deuropening aan. De blauwe lijn geeft de extra 20cm aan die nodig is om het railsysteem te installeren.

Stelt u voor: U wilt een schuifdeur plaatsen en de breedte van de opening is 93cm en de hoogte 211.5cm, dan moet u de deur 93×211.5cm kiezen. Daarnaast, dient de hoogte van het plafond dan minimaal 231.5cm zijn (211.5cm + 20cm). Vervolgens zorgen wij dat deze deur dan de perfecte afmetingen heeft om in uw deuropening te passen!

Staat uw maat er niet tussen? Helaas verkopen wij op het moment nog geen schuifdeuren op maat. U kunt ook een maat kiezen die iets groter of kleiner dan uw deur is, deze deur schuift dan nog steeds prachtig over uw deuropening heen.

Barndoor railsysteem van stalen schuifdeuren

Onze stalen schuifdeuren worden standaard met het barndoor railsysteem geleverd. Dit systeem geeft een industriële look met alle functionaliteiten zoals u die zou verwachten van een stalen schuifdeur.

Het systeem wordt geleverd als twee stukken rails die samen twee meter lang zijn. Verder worden alle nodige onderdelen (te zien op de foto) meegeleverd, hier zitten twee verschillende soorten schroeven bij – de één geschikt voor hout en de ander voor beton. Het railsysteem is niet voorzien van softclose.

Barndoor railsysteem van stalen schuifdeuren

Onze stalen schuifdeuren worden standaard met het barndoor railsysteem geleverd. Dit systeem geeft een industriële look met alle functionaliteiten zoals u die zou verwachten van een stalen schuifdeur.

Het systeem wordt geleverd als twee stukken rails die samen twee meter lang zijn. Verder worden alle nodige onderdelen (te zien op de foto) meegeleverd, hier zitten twee verschillende soorten schroeven bij – de één geschikt voor hout en de ander voor beton. Het railsysteem is niet voorzien van softclose.

WAT IS DE SCHUIFRICTHING?

Bij een stalen schuifdeur hoeft u geen draairichting, maar wel de schuifrichting aan te geven. Hierbij vragen wij u om aan te geven naar welke kant u de schuifdeur openduwt. Dit heeft te maken met de plaatsing van de hendel.

Links schuivend

Rechts schuivend

POEDERCOATING

De stalen schuifdeur is voorzien van een laag poedercoating. Door deze laag is het staal beschermd tegen roest en krassen, maar geeft het de stalen schuifdeur ook een robuust en industrieel uiterlijk.

VEILIGHEIDSGLAS

Al onze stalen schuifdeuren zijn voorzien van 3-3-1 veiligheidsglas. Dit wil zeggen dat u niet door het glas kan vallen, de enige schade die kan ontstaan is een barst in het glas – maar dit gebeurt ook bijna nooit. Het glas is makkelijk zelf te vervangen.

Heeft u een vraag?

U kunt contact, over stalen deuren, met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Facebook

Mail

Instagram

085 1307281

Vraag de brochure aan

Ontvang alle productinformatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze

Mail

Instagram

Facebook

085 1307281

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

DIRECT VANAF DE FABRIEK

Betaalbare stalen binnendeuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal.

Contact gegevens

Stalen Deuren Gigant is onderdeel van OC Home BV

Telefoonnummer

Ma t/m Za 10:00 tot 17:00

Openingstijden

  • Ma t/m Za - 10:00 t/m 17:00
  • Zondag (alleen op afspraak)

    Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

    Algemene voorwaarden

    Privacy Disclaimer