ZWARTE STALEN DEUREN

Ontdek de elegantie van zwarte stalen deuren voor een ruimtelijke en industriële uitstraling in uw huis. Met zwarte gepoedercoate profielen, overvloedig glaswerk en een strak ontwerp, kunt u de deur personaliseren naar eigen smaak. Zwarte stalen deuren vormen een uitstekende basis voor uw interieur. Met stalen deuren voegt u een extra vleugje verfijning toe aan uw interieur die zowel als statement piece dient, evenals de perfecte finishing touch.

Echte stalen binnendeuren

De uitstraling van de stalen binnendeuren verandert afhankelijk van uw interieurstijl. Met de tijdloze kleur zwart zal de deur u nooit vervelen. Om de deur naast de vlakverdeling verder te kunnen personaliseren kunt u ook nog kiezen tussen verschillende deurgrepen, de kleur van het  glas en 3 verschillende types. Mocht u vragen hebben wat betreft de mogelijkheden, dan kunt u ons mailen op info@stalendeurengigant.nl.

Het is belangrijk om te kiezen voor het juiste type deur. Bij ons heeft u keuze uit 3 verschillende types zwarte stalen deuren: de stalen scharnierdeur, de stalen taatsdeur en de stalen schuifdeur. Elk type deur heeft zijn eigen voordelen en functies. Hieronder vindt u meer informatie over elk type zwarte stalen deur, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw kantoor of woning. Ontdek de veelzijdigheid van onze zwarte stalen deuren en geef uw interieur een tijdloze en stijlvolle uitstraling. 

Zwarte stalen deuren op maat of standaard maten: Ontdek de juiste afmetingen

Bij het samenstellen van uw zwarte stalen deur is het belangrijk om te bepalen of u een deur op maat nodig heeft of dat een standaard maar voldoet aan uw wensen.

Indien uw uitsparing een afwijkende afmeting heeft, raden wij aan om uw uitsparing te laten opmeten door een van onze ervaren vakmensen.  Wij plannen graag een inmeetafspraak met u in, zodat wij de juiste maten nauwkeurig kunnen opnemen voor de productie van uw perfecte zwarte stalen deur. Als u ervoor kiest om zelf de maten op te nemen, zorg er dan voor dat u tot op de millimeter nauwkeurig meet. Wij meten tevens niet alleen de breedte en lengte maten, maar ook de scheefheid van de vloeren, plafonds en muren in de uitsparing.

Voor een prijsindicatie van een op maat gemaakte zwarte stalen deur kunt u een offerte aanvragen via info@stalendeurengigant.nl. Vermeld hierbij de volgende informatie:

 • De globale afmetingen van uw uitsparing
 • De gekozen vlakverdeling van uw zwarte stalen deur 
 • Eventuele extra informatie, bijvoorbeeld foto’s

Als uw uitsparing geschikt is voor standaard maten stalen deuren, kunt u eenvoudig een prijsindicatie krijgen door de juiste deur te selecteren in de webshop.

Installatie van zwarte stalen deuren: Een vakkundige aanpak

Elke woning biedt de mogelijkheid om zwarte stalen deuren te installeren. Het is echter belangrijk om rekening te houden met specifieke factoren voor elk type deur. Bij een stalen scharnierdeur is stevig metselwerk van de muren essentieel, bij een taatsdeur is de diepte en positie van de vloerverwarming van belang en bij een schuifdeur bijvoorbeeld is het niet ideaal om het in een holle muur of aan een verlaagd plafond te monteren.

Bij Stalendeurengigant denken we graag in oplossingen en staan we klaar om u te helpen bij de installatie van uw zwarte stalen deuren. Ons team van ervaren vakmensen kan de deuren voor u plaatsen en inmeten. In principe hoeft u de deur alleen te personaliseren en te bestellen om een stalen deur in huis te hebben. De rest wordt van A tot Z voor u geregeld. Indien u de deur zelf wilt plaatsen, is dat ook mogelijk. Wij staan klaar om u te ondersteunen, ook als u ervoor kiest om zelf de installatie uit te voeren.

Stalen scharnierdeur: functionaliteit en klasse in een

Als u op zoek bent naar de deur die geluid en tocht tegenhoudt, dan is een zwarte stalen scharnierdeur de perfecte keuze voor u. Onze zwarte stalen scharnierdeur wordt met een kozijn geleverd. Zo hoeft u zich alleen te richten op een gestucte uitsparing. Dit is namelijk essentieel om de deur te kunnen plaatsen. Uiteraard is het kozijn ook gepoedercoat in dezelfde kleur als het staal; zwart.

Bij het samenstellen van uw eigen stalen scharnierdeur heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende deurgrepen. Wij bieden namelijk diverse typen deurgrepen aan, zoals platte, ronde en rechthoekige grepen. Naast het soort deurgreep kunt u ook kiezen tussen een loop-, wc- of cilinderslot. Dit heeft alles te maken met de functie van de deur. Als u een stalen deur wilt aanschaffen voor uw toilet bijvoorbeeld, is het natuurlijk wel handig om daar een wc-slot op te laten plaatsen. Kies voor functionaliteit en stijl met onze zwarte stalen scharnierdeuren en geniet van een prachtige toevoeging aan uw interieur.

Zwarte stalen taatsdeur: stijlvol en gebruiksvriendelijk

De zwarte stalen taatsdeur is een populaire keuze voor veelvuldig gebruikte doorgangen. Deze deur is namelijk alleen bevestigd in de vloer en het plafond, waardoor deze naar beide zijden geopend kan worden. Dit zorgt voor een toegankelijke en gebruiksvriendelijke ervaring. Bij Stalendeurengigant maken wij gebruik van het betrouwbare taats scharnier van Aragenta; de Argenta Pivotica Pro. Dit taats scharnier is voorzien van een softclose mechanisme, waardoor de deur niet hard dichtklapt wanneer u deze loslaat.

Bij het plaatsen van uw stalen taatsdeur is het belangrijk om rekening te houden met de diepte en positie van uw vloerverwarming, aangezien het scharnier aan de onderkant van de deur in de vloer moet worden bevestigd. Als uw vloerverwarming meer dan 3 cm diep ligt, is het nog steeds mogelijk om het vloerplaatje voor het scharnier te monteren. Als de vloerverwarming zich meer dan 15 cm vanaf de muur van de uitsparing bevindt, kan het vloerplaatje ook worden gemonteerd. Daarnaast is het belangrijk om geen hol plafond te hebben, omdat het scharnier aan de bovenkant van de taatsdeur in het plafond moet worden bevestigd. 

Als uw situatie voldoet aan deze specificaties, is de stalen taatsdeur ten zeerste aanbevolen. Doordat de stalen taatsdeur niet in een kozijn sluit, geeft het een zwevend effect in de uitsparing, wat een slanke uitstraling geeft. Kies voor stijl en gebruiksgemak met onze zwarte stalen taatsdeuren.

Zwarte stalen schuifdeuren: Praktisch en stijlvol

Bij het creëren van een ensuite of wanneer ruimtebesparing gewenst is, is een zwarte stalen schuifdeur de perfecte keuze. Een schuifdeur heeft namelijk geen draairichting. In plaats daarvan wordt de deur langs de muur geschoven, waardoor er geen extra ruimte nodig is om de deur te openen. Onze zwarte stalen schuifdeuren worden geleverd inclusief rails. De rails wordt uiteraard in dezelfde kleur gepoedercoat als uw zwarte stalen deur, waardoor alles naadloos op elkaar aansluit. 

De stalen schuifdeur rolt, vanwege de omvang van die wielen, erg gemakkelijk bij zowel het openen als sluiten van deur. De rails van de schuifdeur dient aan de muur te worden bevestigd. Het is echter wel van belang dat deze muur van stevig materiaal is om het gewicht van de stalen schuifdeur te kunnen dragen. Het beste is een stenen of betonnen muur. 

Kies voor praktisch gebruik en tijdloze stijl met onze zwarte stalen schuifdeuren. Geniet van een elegante toevoeging aan uw interieur.

Heeft u een vraag?

U kunt contact, over stalen deuren, met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Facebook

Mail

Instagram

085 1307281

Vraag de brochure aan

Ontvang alle productinformatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze

Mail

Instagram

Facebook

085 1307281

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

DIRECT VANAF DE FABRIEK

Betaalbare stalen binnendeuren

Alle type stalen binnendeuren helemaal naar eigen wens samen te stellen. Duurzaamheid, vakwerk en oog voor detail staan bij ons centraal.

Contact gegevens

Stalen Deuren Gigant is onderdeel van OC Home BV

Telefoonnummer

Ma t/m Za 10:00 tot 17:00

Openingstijden

 • Ma t/m Za - 10:00 t/m 17:00
 • Zondag (alleen op afspraak)

  Wij nodigen u graag uit om langs te komen, maar verzoeken u wel vriendelijk om dit op afspraak te doen. Hierdoor hebben wij genoeg tijd om u alles gedetailleerd uit te leggen.

  Algemene voorwaarden

  Privacy Disclaimer