STALEN TAATSDEUREN

Onze stalen taatsdeur biedt een hoog comfort en functionaliteit voor de scherpste prijs! De taatsdeuren zijn voorzien van een ingebouwd softclose scharnier, waardoor deze altijd rustig dichtvallen. Het grote voordeel is dat de stalen taatsdeur naar beide kanten opent en daarnaast laten de stalen taatsdeuren veel licht door het glas binnen, waardoor de ruimte groter oogt. Stalen taatsdeuren geven uw interieur een perfecte uitstraling en creëren meer rust door het vele licht. Maak een keuze uit ons aanbod en laat u verassen door betaalbare kwaliteit.

Al onze stalen taatsdeuren zijn

KLAAR OM TE INSTALLEREN

Prijzen zijn inclusief:

Stalen taatsdeur
Softclose scharnier
Veiligheidsglas
Deurbeslag
RAL 9005 mat coating
2 jaar garantie

Kies uit de maten:

Breed Hoog
83 cm 201,5 cm
83 cm 211,5 cm
83 cm 231,5 cm
93 cm 211,5 cm
93 cm 231,5 cm
93 cm 250 cm
93 cm 260 cm

Staat uw maat er niet tussen? Dan kunt u hier de prijs bekijken voor uw stalen taatsdeur op maat (directe prijs, geen offerteaanvraag nodig)

BETAALBARE STALEN TAATSDEUREN

Onze stalen taatsdeuren zijn echte stalen deuren, met een prachtige afwerking, voor de scherpste prijs in de Benelux. De reden dat wij onze stalen deuren het goedkoopst van Nederland kunnen aanbieden, is dat wij onze kosten zo laag mogelijk houden – de kwaliteit is zeer hoog en de prijs heeft hier geen invloed op! Doordat wij alleen investeren in de essentiële zaken voor het leveren van een hoge kwaliteit deur, kunnen wij ze voor deze prijs aanbieden.

Het voordeel van onze deuren is dat deze erg makkelijk in meerdere situaties te installeren zijn. Zo kunnen de deuren in een gestuukte opening geplaatst worden, maar kan dit ook nog eens in uw bestaande kozijn geplaatst worden. Daarnaast zijn de stalen taatsdeuren erg makkelijk te installeren, alle benodigde onderdelen voor de installatie worden meegeleverd. Wilt u toch dat een professional het doet? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze monteur uw deur te laten installeren.

Welke maat stalen taatsdeur heb ik nodig?

Zoals u boven aan deze pagina kan zien bieden wij meerdere standaardmaten deuren aan, dit zijn de maten die in negen van de tien gevallen geschikt zijn voor een deuropening. De vraag is nu; hoe weet ik welke maat ik nodig heb? De maten die hierboven staan zijn namelijk de uitsparingsmaten; dit is de maat van de opening/gat waar de deur in gaat.

Stelt u voor: U wilt een deur plaatsen en de breedte van de opening is 93cm en de hoogte 211.5cm, dan moet u de deur 93×211.5cm kiezen. Vervolgens zorgen wij dat deze deur dan de perfecte afmetingen heeft om in uw deuropening te passen!

Staat uw maat er net niet tussen? Dan heeft u waarschijnlijk een maatwerk taatsdeur nodig, u kunt deze hier samenstellen.

POEDERCOATING

De stalen taatsdeur is voorzien van een laag poedercoating. Door deze laag is het staal beschermd tegen roest en krassen, maar geeft het de stalen taatsdeur ook een robuust en industrieel uiterlijk.

DRAAIRICHTING

Het voordeel van stalen taatsdeuren is dat deze naar beide kanten kan worden geopend. Daardoor hoeft u dus niet te kiezen voor een draairichting en is er ook geen noodzaak voor een kozijn.

VEILIGHEIDSGLAS

Al onze stalen taatsdeuren zijn voorzien van 3-3-1 veiligheidsglas. Dit wil zeggen dat u niet door het glas kan vallen, de enige schade die kan ontstaan is een barst in het glas – maar dit gebeurt ook bijna nooit. Het glas is makkelijk zelf te vervangen.

Heeft u een vraag?

U kunt contact, over stalen deuren, met ons opnemen via onderstaande kanalen.

Facebook

Mail

Instagram

085 1307281

Vraag de brochure aan

Ontvang alle productinformatie die u nodig heeft voor het maken van de juiste keuze

Mail

Instagram

Facebook

085 1307281

BETAALBARE STALEN BINNENDEUREN

DIRECT VANAF DE FABRIEK

Algemene voorwaarden

Privacy Disclaimer